Over Bisscheroux tekst & advies

Marie-JeanneBisscheroux tekst & advies is in 2004 opgericht door Marie-Jeanne Bisscheroux. Zij studeerde Communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Daarna volgde zij een opleiding tot bedrijfsjournalist.

Ruime ervaring in het communicatievak deed zij op bij Gemeente Maastricht, communicatie-adviesbureau DD&P en pensioenuitvoerder PGGM.

Marie-Jeanne is een betrokken tekstschrijver die graag meedenkt met de opdrachtgever. Zij houdt van een frisse aanpak en praktische oplossingen. Van heldere taal en pakkende formuleringen die de lezer soepel door de tekst leiden:

‘Het mooie van dit vak? De combinatie van strategisch en creatief denken én het ambachtelijke van schrijven. Steeds de juiste aanpak en de beste woorden vinden om de lezer te bereiken en te raken. Ook bij complexe onderwerpen. Hiermee help ik organisaties en bedrijven graag op weg.’

Naast haar werk als tekstschrijver volgt Marie-Jeanne de driejarige deeltijdopleiding tot natuurvoedingskundige bij de Kraaybeekerhof in Driebergen (verwachte afronding: juni 2016).