Over mij

Bisscheroux voeding & gewicht is in september 2018 opgericht
door Marie-Jeanne Bisscheroux.

Natuurvoedingskundige & gewichtsconsulent
Naast mijn werk als tekstschrijver heb ik de driejarige deeltijdopleiding tot natuurvoedingskundige gevolgd bij de Kraaybeekerhof in Driebergen (diploma juni 2016). Aansluitend volgde ik de opleiding tot gewichtsconsulent (diploma juni 2018).

Tegenwoordig combineer ik mijn werk als tekstschrijver met het werk als natuur- voedingskundige/gewichtsconsulent. Daarbij help ik graag mensen die bewust willen werken aan een duurzaam gezond eetpatroon en gewicht.

Persoonlijk advies
In een begeleidingstraject kijk ik met een holistische blik en stem ik mijn adviezen en begeleiding af op jou persoonlijk. Want elk mens is uniek, ook als het gaat om voedingskeuzes en vertering. Het streven is te komen tot een gezond uitgebalanceerd eetpatroon, passend bij jouw behoeften, spijsvertering en voorkeuren. Een preventieve aanpak, die je helpt beter in je vel te komen. Daartoe bied ik gedoseerd informatie, praktische tips en adviezen. Zodat je stap voor stap kunt werken aan je doel(en). Geef je de voorkeur aan een bredere benadering? Dan kun je ook kiezen voor een of meer kookworkshops met een groep. 

Bisscheroux voeding & gewicht is aangesloten bij:

Bisscheroux voeding & gewicht werkt…

  • met persoonlijke begeleiding & adviezen voor voeding die bij jou past;
  • gericht op een volwaardig voedingspatroon;
  • op basis van natuurlijke voeding.

Lees meer