Uitgangspunten

Zoek je via social media naar informatie over voeding, dan beland je al snel in een doolhof.  Een web van voedingshypes, hippe blogs & vlogs, en soms pretentieuze sites over voeding en diëten. Informatie die lang niet altijd juist en volledig is.  En die bovendien voor lang niet iedereen werkt. De adviezen zijn vaak eenzijdig, rigoureus of ze passen niet bij jou. En je loopt het risico tekorten aan bepaalde voedingsstoffen te krijgen.

Daarom werk ik op een gedegen basis, met de volgende uitgangspunten: 

 1. Persoonlijke begeleiding & advies
  Als (natuur-)voedingskundige en gewichtsconsulent kijk ik met een holistische blik en stem ik mijn adviezen en begeleiding af op jou persoonlijk. Want elk mens is uniek, ook als het gaat om voeding en de vertering daarvan. Het vraagt om maatwerk om te komen tot een gezond uitgebalanceerd eetpatroon, passend bij jouw persoonlijke behoeften, spijsvertering en voorkeuren. Dat is wat ik wil bieden.
 2. Een volwaardig voedingspatroon
  Wil je gezonder eten, je vitaler voelen of misschien een gezonder gewicht bereiken? Dan is het belangrijk om te kiezen voor volwaardige voeding. Een volwaardig menu dat bij jou past, voeding die jij goed kunt verteren. Op de goede momenten van de dag, met de juiste voedingsstoffen, in de juiste hoeveelheden. Daarbij help ik jou graag op weg. Voor een uitgebalanceerd voedingspatroon kijk ik onder andere naar de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. De Schijf van Vijf is gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van gezonde voeding.
 3. Natuurlijke voeding
  Ik richt mij bovendien op voeding die puur & natuurlijk en zo onbewerkt mogelijk is. Zoveel mogelijk verse producten, bij voorkeur van het seizoen. Omdat dit ons precies de voedingsstoffen levert die we nodig hebben. Met voldoende vitamines, mineralen, vezels en andere waardevolle stoffen. En voldoende eiwitten, gezonde vetten en goede koolhydraten. Daarbij kijk ik onder andere naar de Voedingspiramide  (van Louise Witteman en Mirjam Bakker), gericht op pure, onbewerkte voeding.

Aanpak

Bisscheroux voeding & gewicht werkt:

 • met persoonlijke begeleiding & adviezen voor voeding die bij jou past;
 • gericht op een volwaardig voedingspatroon;
 • op basis van natuurlijke voeding.

Lees meer