Zakelijke teksten en webcontent

Bekijk hier enkele voorbeelden van zakelijke teksten en webcontent die Bisscheroux tekst & advies schreef:

Brochure en folder historische tuin Bartiméus
Bisscheroux tekst en advies en Tekstjuweel verzorgden onder de naam Eerlijke Kost in 2014 de teksten en productiebegeleiding voor een brochure en een folder over de historische tuin van Bartiméus in Doorn. Dit gebeurde in opdracht van de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, die zich sterk maakt voor blinde en slechtziende mensen.

Bekijk: Boekje Tuin_van_betekenis_Bartimeus.pdf
Bekijk: Folder Tuin van betekenis Bartimeus.pdf

Brochure en Zorgwijzer Meander Omnium
Stichting MeanderOmnium werkt aan het welzijn van inwoners van  Zeist en omgeving. MeanderOmnium stimuleert zelfredzaamheid en sociale samenhang en verhoogt deelname aan de samenleving. Bisscheroux tekst & advies schreef voor MeanderOmnium onder andere een corporate brochure  en de Zorgwijzer Mantelzorg.
Bekijk: Corporate brochure MeanderOmnium 2009.pdf
Bekijk: Zorgwijzer Mantelzorg 09-3219.pdf

Brochure vernieuwde aulacomplex Algemene Begraafplaats Zeist
In opdracht van de gemeente Zeist schreef Bisscheroux tekst & advies een brochure over het ontwerp en ontwikkeling van het vernieuwde aulacomplex van de Algemene Begraafplaats in Zeist.
Bekijk: Boekje aulacomplex.pdf

Website Eerlijke Kost
In 2011 ontwikkelde Marie-Jeanne Bisscheroux samen met collega-tekstschrijver Joke van der Leij (Tekstjuweel) de website EerlijkeKost.nl. Een site met consumentgerichte informatie over eerlijke, duurzaam geproduceerde voeding. Met adressen en activiteiten rondom eerlijk eten in de regio Utrecht. Alle teksten voor deze website schrijven zij zelf.
Bekijk:  www.eerlijkekost.nl

Webcontent voor PGGM&CO
Voor PGGM&CO (de ledenorganisatie van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM) ontwikkelde Bisscheroux tekst & advies webcontent voor PGGM&CO-leden over een aantal thema’s.
Bekijk: Impressie webpagina Duurzaam_leven
Bekijk: Impressie webpagina Als je kind gaat studeren